Thursday, May 18, 2017

Karamelizované banány


Máte chuť na něco sladkého? Nechcete moc hřešit? Opravdu nevšední delikatesu si připravíte osmažením banánu. Stačí ho pak naservírovat k jogurtu. Získáte výbornou karamelizovanou pochoutku, kterou si  můžete vychutnat k snídani, nebo jako sladký dezert.

Na jednu porci budeme potřebovat:
  • zralý banán
  • hrst borůvek
  • šálek bílého jogurtu
  • špetku skořice
  • lžíci ořechů
  • máslo ghí na smažení
Rozpůlíme banán, na pánev vložíme 1 lžíci másla ghí a necháme rozehřát. Banány na pánev položíme rozkrojenou stranou, smažíme dozlatova (stačí z jedné strany).
Servírujeme s jogrtem, lehce posypeme skořicí a ořechy.

Dobrou chuť!
Share:

No comments

Post a Comment

© Moje barevná kuchyně | All rights reserved.
Blogger Template Developed by pipdig