Thursday, October 19, 2017

Photo diary - víkend v Krkonoších


Krásný den Vám přeji! Dnes jsem připravila pár fotek z našeho minulého víkendu, kdy jsme vyrazili do Krkonoš a já jak jinak, než s foťákem na krku :) Hlásili krásnou předpověď počasí a doma jsme se shodli, že toho musíme ještě rychle využít. Výběr tras byl jasný, musí být hlavně panoramata, když má být tak hezky.
Vyrazili jsme v sobotu ráno z Prahy a po deváté hodině už byli ve Špindlerově Mlýně, kde jsme se ubytovali.
Za chvilku už jsme mířili s batůžkama do hor.

 

Šli jsme přes Kozí hřbety na Luční boudu, kde jsme si dali borůvkový koláč a pokračovali jsme výšlapem na Sněžku. Počasí si s námi hrálo, zažili jsme mlhu i polojasno. Sice jsme neměli celou cestu ty plánované výhledy, ale zato jsme byli šťastný, že jsme prostě spolu na horách!


Zpátky jsme šli stejnou cestou přes Kozí hřbety, abychom si užili výhledy do údolí. Co kdyby se vyjasnilo a přišly by ty panoramata, že? :) Místo toho se počasí ještě zhoršilo, ale nevadilo nám to ani trochu, zachumlali jsme se do bundy a užívali jsme si hory (a řízeček z domova s kváskovým chlebem)!


V neděli nás vzbudilo sluníčko, dali jsme si výbornou snídani a s úsměvem na tváři jsme vyrazili tentokrát lanovkou na Medvědín. Tam jsme pokračovali na Zlaté návrší, po malém občerstvení ve Vrbatově boudě jsme pokračovali přes Labskou boudu na Sněžné jámy v Polsku. Potom už hezky po vrcholcích až ke Špindlerově boudě k autobusu, který nás odvezl do Špindlu k autu. (odvážlivci mohou jet na koloběžkách)

Máte taky tak rádi taková spontánní rozhodnutí něco podniknout? Nám se osvědčilo, že bývají nejlepší!
Share:

2 comments

  1. Ano, spontánní akce bývají ty nejlepší a nejvíc se na ně vzpomíná! :D

    Krásné fotky, ještě jsem v Krkonoších nebyla, takže jsem uvítala takový hezký fotovýlet :)

    ReplyDelete
  2. Super fotky z výletu ! Taky s přítelem moc rádi jezdíme takhle do přírody, takže jsme rádi za takovouto inspiraci. Na Vánoce jsme si objednali z https://armik.cz/ novou outdoor výbavu a myslíme si, že právě výlet do Krkonoš by byla naprosto skvělá příležitost ji poprvé pořádně vyzkoušet v praxi ! :)

    ReplyDelete

© Moje barevná kuchyně | All rights reserved.
Blogger Template Developed by pipdig